World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
Algemeen

Effectory roept Lead Healthcare uit tot branchewinnaar Zorg Overig World-class Workplace

27 mei 2024

Onderzoeksbureau Effectory heeft Lead Healthcare uitgeroepen tot branchewinnaar op het gebied van goed werkgeverschap. Eerder dit jaar werd Lead Healthcare voor de achtste keer op rij beloond met het label ‘World-class Workplace’.

Branchewinnaar Zorg-overig

World-class Workplace is een keurmerk voor uitstekend werkgeverschap, toegekend door Effectory op basis van werknemersfeedback. Het keurmerk wordt alleen uitgereikt aan organisaties die door eigen medewerkers bovengemiddeld worden gewaardeerd op goed werkgeverschap. Dit jaar is Lead Healthcare ook nog eens de beste werkgever in de branche Zorg-overig.

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken.

We zijn enorm trots op deze prestatie en blijven ons inzetten voor een positieve werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!