World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Tijdelijke versterking van GGZ Personeel

VOOR AL UW ZORGVRAGEN

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Collega’s aan het werk in de zorg en op kantoor krijgen aandacht voor hun eigen ontwikkeling, wensen en behoeften. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je: onze mensen zijn gemotiveerd, hebben een ondernemende houding en staan nooit stil qua ontwikkeling.

Op zoek naar gemotiveerde GGZ professionals?

Bent u op zoek naar naar deskundige en ervaren zorgprofessionals voor korte of langere termijn? Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend dit kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen met onze verschillende zorgprofessionals. Onze ruime ervaring in de sector Geestelijke Gezondheidszorg, zoals doktersassistenten, verzorgenden IG, verpleegkundigen, justitieel verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, triagisten, pedagogische begeleiding jeugd, forensisch begeleiders, sociotherapeuten, systeemtherapeuten, persoonlijk begeleiders maatschappelijke zorg en specifieke doelgroepen, woonbegeleiders AMV, AMV-medewerkers jeugdzorg (COA), maatschappelijk werkers, psychologen, GZ psychologen, klinisch psychologen, basisartsen (AIOS-ANIOS), psychiaters en IT consultants zorgt ervoor dat wij altijd de zorgprofessional met de juiste kwalificaties en ervaring voor uw opdracht kunnen inzetten.

Onze zorgprofessionals geven de ondersteuning die uw zorginstelling verdient

IT consultants met de ervaring van zorgprofessionals

Onze deskundige zorgprofessionals kunnen ook ondersteunen bij het verbeteren van bestaande processen of bij het implementeren van nieuwe IT-systemen. Met hun diepgaande kennis van zorgapplicaties en het zorginhoudelijke proces zorgen we ervoor dat uw zorginstelling soepel en succesvol kan overstappen naar nieuwe IT-systemen. Onze IT consultants met een achtergrond in de zorg zijn in te schakelen bij alle fases van een implementatietraject.

De ondersteuning die uw organisatie verdient

Wij zetten alleen zorgprofessionals in die perfect passen bij uw zorginstelling. Dit betekent dat wij de inzet van een zorgprofessional zorgvuldig afstemmen op uw behoeften en zorgvraag. Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact.

We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met uw organisatie én de zorgprofessional. De zorgprofessional heeft een eigen teammanager die zelf ook een achtergrond in de zorg heeft. De teammanager heeft regelmatig contact over de opdracht en denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier krijgt u de maximale ondersteuning die uw zorginstelling verdient.  

Op zoek naar ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en komen met een gepast advies op maat. Ook als de nood hoog is: onze mensen kunnen morgen al bij u aan de slag.

Neem contact op

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

NBBU-Keurmerk

Lead Healthcare is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendondernemingen, de branchevereniging in de flexbranche. Wij dragen het keurmerk “Erkend Bemiddelaar” en worden jaarlijks geaudit. Wij volgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kwaliteit staat hoog bij ons het vaandel.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.