World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Zorgprofessionals in de Geestelijke Gezondheidszorg

ZZP’ers in de zorg, bemiddeling & consultancy

De GGZ staat voor unieke obstakels, van het omgaan met diverse psychische aandoeningen tot het navigeren door een complex zorglandschap. Tegelijkertijd kampt de sector met personeelstekorten. We begrijpen de uitdagingen binnen de verschillende zorginstellingen in de zorg. De gekwalificeerde zorgprofessionals en zzp'ers voor de GGZ van Lead Healthcare bieden essentiële ondersteuning. Of het nu gaat om personeelstekorten of gespecialiseerde zorgvragen, wij zorgen voor de beste match.

Op zoek naar gemotiveerde zorgprofessionals?

Ben je op zoek naar deskundige en ervaren zorgprofessionals voor korte of langere termijn? Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend een personeelstekort in de geestelijke gezondheidszorg kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen voor de ad hoc situaties bij pieken en met ziekte. En ook voor de langere termijn door het inzetten van een zorgprofessional voor een interim- of project opdracht. Lead Healthcare is bekend met de volgende doelgroepen in de sector GGZ:

 • woonbegeleiders, (vak)therapeuten, agogen, activiteiten begeleiders, persoonlijk begeleiders maatschappelijke zorg en specifieke doelgroepen en maatschappelijk werkers;

 • studenten geneeskunde, doktersassistenten, basisartsen (AIOS-ANIOS) en specialisten;

 • gastvrouwen/heren, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, specialistisch verpleegkundigen tot  verpleegkundige specialisten.

Onze specialisatie ligt in het matchen van zorgprofessionals in diverse disciplines, vooral binnen de langdurige zorg. Ingewikkeld proces- of kwaliteitsvraagstuk? Ook dan pakken we dan handschoen op. Zo zorgen we ervoor dat wij de beste zorgprofessional met de juiste kwalificaties en ervaring voor jouw opdracht inzetten.

Onze zorgprofessionals geven de ondersteuning die jouw zorginstelling verdient

Efficiënte planningsprocessen voor de GGZ

Lead Healthcare beschikt over een uitgebreide pool van meer dan 2000 gediplomeerde en gekwalificeerde zelfstandige professionals. We bieden een volledig geautomatiseerd en efficiënt planningsproces, waarbij de planning, administratie en facturatie volledig door ons wordt verzorgd. 

Via een persoonlijke organisatie-omgeving krijgen geselecteerde gebruikers 24/7 toegang tot alle voortgang met betrekking tot de personeelszaken in jouw zorgorganisatie.  

We bieden een gedigitaliseerd planningssysteem met API-koppelingen, waardoor een efficiënt beheer van personeelszaken in de zorg mogelijk is. Door onze systemen te koppelen aan die van onze opdrachtgevers via een API-koppeling, verloopt het doorsturen van benodigde diensten automatisch naar ons systeem, zonder handmatige tussenkomst. 

We hebben al succesvolle API-koppelingen gerealiseerd met software zoals SDB Planning, Poolmanager, InPlanning (Intus) en ONS. Jouw personele uitdagingen zijn onze dagelijkse bezigheid, waar we met plezier en energie aan werken!

Wij werken dagelijks met plezier en energie aan jouw personele uitdagingen  

De juiste match tussen zorgpersoneel en zorginstellingen 

We streven ernaar om de perfecte match te maken tussen zorgprofessionals en zorgorganisaties. Daarvoor selecteren wij onze professionals zorgvuldig. Onze zorgprofessionals zijn gemotiveerd, gedreven en voortdurend in ontwikkeling. De inzet van onze zorgprofessionals in de GGZ is nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften en zorgvraag. We gaan eerst met je in gesprek om jouw behoeften en doelstellingen beter te leren kennen. Daarna laten wij je kennis maken een aantal zorgprofessionals met de juiste kennis en ervaring voor de opdracht. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. 

Of het nu gaat om opdrachten, consultancy of personele ondersteuning, wij houden nauw contact gedurende de samenwerking. We evalueren regelmatig onze samenwerking, zowel met de organisatie als met de zorgprofessional. 

Op zoek naar zorgpersoneel?

Goede zorgprofessionals vinden was nog nooit zo makkelijk. Wij denken graag met je mee over jouw personele uitdagingen. Ook als de nood hoog is: onze mensen kunnen morgen al bij jouw aan de slag.

Neem contact op

Artsen in de geestelijke gezondheidszorg: basisartsen en arts-specialisten

Lead Healthcare staat bekend om haar ondersteuning van basisartsen op weg naar specialisatie. Via ons doen zij uitgebreide ervaring op alvorens hun definitieve keuze te maken. Steeds meer basisartsen ontdekken hun passie voor de langdurige zorg door de ervaring die ze bij ons opdoen. Onze basisartsen verkennen de uitdagingen van multidisciplinaire, integrale medische zorg voor kwetsbare mensen in de samenleving, wat resulteert in hun enthousiaste en gedreven inzet binnen jouw organisatie. 

Naast basisartsen, kunnen wij ook specialisten inzetten. Met hun afgeronde specialisatie brengen zij meer ervaring en kennis mee, wat jouw organisatie ten goede komt. Daarnaast fungeren zij ook als coach voor onze basisartsen. Bij Lead Healthcare streven we ernaar om zowel basisartsen als specialisten de benodigde ervaring en passie te bieden voor een succesvolle bijdrage aan jouw zorginstelling.

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

Zorgvuldige screening van ZZP’ers in de zorg

Bij Lead Healthcare staat kwaliteit van zorg voorop. Enkel na volledige screening en waarborgen van een erkend (volledig) zorgdiploma gaat een zorgprofessional via ons aan de slag. Wij voeren een grondige en geautomatiseerde pre-employment screening uit én wij leren elke ZZP’er persoonlijk kennen.   

Wij hanteren strikte criteria om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde ZZP'ers zich kunnen aansluiten. Onze screening omvat verschillende punten, waaronder de nodige werkervaring, vereiste diploma's, benodigde certificaten en het bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo waarborgen we bij Lead Healthcare de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ZZP'ers die via ons werken voor een optimale zorgverlening.  

Kwalitatieve ZZP'ers in de GGZ

 • Relevante ervaring
 • Vereiste diploma's
 • Benodigde certificaten
 • Een geldig VOG

NBBU-Keurmerk

Lead Healthcare is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendondernemingen, de branchevereniging in de flexbranche. Wij dragen het keurmerk “Erkend Bemiddelaar” en worden jaarlijks geaudit. Wij volgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kwaliteit staat hoog bij ons het vaandel.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen je voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.