World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Ondersteuning door onze doktersassistenten

VOOR AL UW ZORGVRAGEN

Een partner die begrijpt met welke uitdagingen de huisartspraktijk te maken krijgt. Dat is Lead Healthcare. Wij weten wat er speelt en helpen dagelijks zorginstellingen bij uiteenlopende zorgvragen. Van specialistische ondersteuning tot personele vraagstukken: wij bieden altijd een advies en oplossing op maat. Of dat nu een consultancy-opdracht, tijdelijke versterking door één van onze doktersassistenten of een werving- en selectie traject is, wij begrijpen waar uw behoefte ligt.

Op zoek naar gemotiveerde doktersassistenten voor uw huisartsenpraktijk?

Heeft u ondersteuning nodig in uw huisartsenpraktijk en bent u op zoek naar deskundige en ervaren doktersassistenten voor korte of langere termijn? Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend dit kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van huisartsenpraktijken met onze zorgprofessionals. Dankzij onze ruime ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij alleen gekwalificeerde doktersassistenten voor uw opdracht inzetten.

Bij ons krijgt u de ondersteuning die uw huisartsenpraktijk verdient

Een duurzame samenwerking

Een goede samenwerking begint bij goede communicatie. Wij brengen eerst de behoeften van de huisartsenpraktijk in kaart, om vervolgens een gepast advies te geven. Daarna gaan we aan de slag met een selectie aan doktersassistenten. De kandidaten doorlopen een grondige procedure. En dat allemaal zodat u de ondersteuning krijgt waar u écht wat aan heeft.

Korte lijnen en heldere communicatie

U kunt erop vertrouwen dat wij snel en doeltreffend reageren op uw behoeften. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen én heldere, duidelijke communicatie. We begrijpen dat uw patiënten de best mogelijke zorg verdienen, en wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw praktijk blijft functioneren zoals het hoort. Onze flexibele benadering en onze toegewijde professionals zorgen voor de gemoedsrust dat u altijd op ons kunt rekenen wanneer u behoefte heeft aan vervanging voor uw doktersassistent.

De ondersteuning die uw huisartsenpraktijk verdient

Wij zetten alleen doktersassistenten in die perfect passen bij uw huisartsenpraktijk. Dit betekent dat wij de inzet van een zorgprofessional zorgvuldig afstemmen op uw behoeften en zorgvraag. Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact.

We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met uw organisatie én de zorgprofessional. De doktersassistent(e) heeft een eigen teammanager die zelf ook doktersassistent(e) is. Zij hebben regelmatig contact over de opdracht en de teammanager denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier krijgt u de maximale ondersteuning die uw zorginstelling verdient.  

Op zoek naar ondersteuning?

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en komen met een gepast advies op maat. Ook als de nood hoog is: onze mensen kunnen morgen al bij u aan de slag.

Neem contact op

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.