World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Lead Healthcare

Meer dan een werkgever, een bron van inspiratie

Bij Lead Healthcare hanteren we een unieke aanpak. We zijn voortdurend in beweging, behouden een optimistische mindset en handelen met een ondernemende geest. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar werk gaat, want alleen dan kunnen we topprestaties leveren. Onze missie is dan ook niet voor niets: Work Happy!

Live Happy

Bij Lead Healthcare tonen we niet alleen interesse in de werk-privébalans van onze medewerkers, we doen er ook daadwerkelijk iets mee. Ons toegewijde Live Happy team zorgt voor de nodige ontspanning. Met leuke activiteiten, maar ook interessante challenges waar je je energieker van gaat voelen! Met regelmaat organiseren we yogalessen en bootcampsessies waar je aan kunt mee doen. Werk je op kantoor? Dan kun je aansluiten voor een dagelijkse verse vegetarische lunch en genieten van gezonde smoothies!

Inclusiviteit

Binnen Lead Healthcare hebben we een cultuur gecreëerd waarin inclusiviteit wordt omarmd. Iedereen kan hier zichzelf zijn. Onze gezamenlijke passie voor de zorg en ondernemerschap verbindt ons. We slaan de handen ineen en ondersteunen elkaar, terwijl we altijd dat extra stapje zetten om de beste resultaten te behalen.

Een omgeving waarin mensen kunnen floreren. Niet alleen in hun werk, maar ook privé.


David van Hartskamp, CEO & Founder

Werk en ontspanning in balans

We hechten veel belang aan het feit dat onze medewerkers met plezier naar het werk gaan. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin samenwerking en ontspanning hand in hand gaan. Van teamuitjes tot grote evenementen: regelmatig komen we samen in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn.

Je bent een Leader

Als je bij ons komt werken, dan word je een Leader. Niet omdat wij de baas spelen over anderen, maar omdat jij altijd de baas bent over jezelf. Wij bieden jou de tools én een omgeving om het beste uit het leven te halen en het meeste werkgeluk te ervaren. Het is aan jou om daarvoor te gaan.

Onze mensen

Lead Healthcare bestaat uit een team van jonge, gedreven professionals. Stuk voor stuk met een ondernemende houding. We houden van hard werken, maar genieten er ook van om samen onze successen te vieren.