World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Toewijding voor het vak als apothekersassistent

En ontvang van ons de begeleiding en waardering die je verdient

Als apothekersassistent vervul je een essentiële rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en een waardevolle ondersteuning voor apothekers. Jij maakt echt een verschil. Zowel wij als de patiënten zijn enorm dankbaar voor jouw inzet. We staan altijd achter je, zodat je het gevoel hebt dat je alles aankunt. Uiteindelijk profiteert de patiënt daarvan, want een gelukkige apothekersassistent biedt de beste zorg.

Wij zijn er voor jou

  • Je krijgt coaching en begeleiding van een teammanager die zelf ook apothekersassistent is.
  • We bieden mogelijkheden voor opleidingen om verder te groeien.
  • Met ons vitaliteitsprogramma (gezonde voeding, yoga, sportieve activiteiten) zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit.
  • Je krijgt de waardering die je verdient in onze organisatie.
  • We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.
  • Je wordt onderdeel van een hechte groep apothekersassistenten en andere zorgprofessionals.

Groei als mens én apothekersassistent

Wij geloven in open communicatie en korte lijntjes. Alleen als we op de hoogte zijn van wat er speelt, kunnen we er echt voor jou zijn. Zo kun jij blijven groeien, zowel als mens als apothekersassistent. We geven je de ruimte om je werk op jouw eigen manier in te vullen. Benieuwd naar de verhalen van onze apothekersassistenten en hoe zij hun werk invullen bij Lead Healthcare? Lees hier hun ervaringen!

De waardering die je verdient

Bij Lead Healthcare ontvang je niet alleen waardering van de patiënten, maar ook van onze opdrachtgevers en onszelf. We beseffen maar al te goed dat we niet zonder jou kunnen. Waardering gaat verder dan alleen een oprechte 'dank je wel'. Het betekent ook persoonlijke aandacht, ruimte voor ontwikkeling én een bovengemiddeld salaris en een leaseauto waarmee je ook privé kunt rijden.

Geen nummer, maar gewoon jezelf

Bij ons ben je als apothekersassistent de onmisbare schakel in de apotheek. Hier kun je gewoon jezelf zijn. We willen weten waar je echt blij van wordt, zodat we de werkgever kunnen zijn die aan jouw behoeften voldoet. Werken bij Lead Healthcare voelt als een warm bad, tenminste volgens onze apothekersassistenten.

Een baan die bij je past

Jouw waarde in de apotheek is ongekend. Dat besef jij en dat beseffen wij ook. Samen zoeken we naar een werkplek die bij je past. We luisteren naar jouw wensen. We koppelen je niet zomaar aan een opdracht, maar aan een opdracht die bij jouw kennis en ervaring past, én waar je gelukkig van wordt. Pas als jij elke dag met een goed gevoel naar je werk gaat, zijn wij ook gelukkig. Work Happy!

Sinds ik bij Lead Healthcare werk ben ik enorm gegroeid. Het wederzijdse vertrouwen is enorm. Het voelt goed om jezelf te ontwikkelen én volledige steun te krijgen van je werkgever.


Patricia - Apothekersassistente

Wat is een apothekersassistent en wat doet een apothekersassistent?

Een apothekersassistent is een zorgprofessional die werkzaam is in een apotheek. Ze ondersteunen apothekers bij het verstrekken van geneesmiddelen en leveren een belangrijke bijdrage aan de farmaceutische zorg. Medicatieverstrekking, voorraadbeheer, etikettering en verpakking, klantenservice, administratieve zaken zijn enkele taken en verantwoordelijkheden van een apothekersassistent.

Het werk van een apothekersassistent vereist nauwkeurigheid, kennis van geneesmiddelen en goede communicatieve vaardigheden. Ze werken onder toezicht van een apotheker en spelen een waardevolle rol in het leveren van veilige en effectieve farmaceutische zorg aan patiënten.