World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Ontwikkel jezelf als doktersassistent en ga met plezier naar je werk

Jij staat voor de patiënt, wij staan voor jou

Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor patiënten en bied je hen de zorg die ze verdienen. Voor de patiënt is het vanzelfsprekend, maar voor ons is het iets bijzonders. We waarderen de inzet die jij elke dag weer toont en jouw streven naar voortdurende groei. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de patiënt. Diezelfde toewijding kun je ook van ons verwachten. We bieden je alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en de doktersassistent te worden die je wilt zijn. Alleen op die manier kunnen we samen een positieve impact hebben op de zorg.

Wij zorgen voor jou

  • We bieden je meteen een vast contract, simpelweg omdat we in jou geloven.
  • Coaching en begeleiding door een teammanager die zelf ook doktersassistent(e) is.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris boven de CAO, een 13e maand en een leaseauto die je ook privé mag gebruiken.
  • De persoonlijke aandacht die je verdient.
  • Een op maat gemaakt ontwikkelplan.
  • Een hechte community van doktersassistenten en andere zorgprofessionals met een passie voor de zorg.
  • Jij bepaalt hoeveel je werkt.


Wat is een doktersassistent en wat doet een doktersassistent?

Een doktersassistent is een belangrijk lid van het medische team en speelt een cruciale rol in de gezondheidszorg. Als doktersassistent ondersteun je artsen en andere zorgverleners bij het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten. Je werkt vaak in een huisartsenpraktijk, ziekenhuis, kliniek of andere medische instelling.

Over het algemeen fungeert een doktersassistent als een brug tussen de patiënt en de arts, waarbij ze zowel administratieve taken uitvoeren als directe zorg aan patiënten verlenen. Hun bijdrage is essentieel om de medische praktijk soepel te laten verlopen en patiënten de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Een bijdrage leveren

Het maakt niet uit of je je opleiding tot doktersassistent(e) al hebt afgerond of nog bezig bent, en of je nu 25,5 uur of 38 uur wilt werken. Het enige dat telt is je passie voor de zorg. We hebben voor al onze doktersassistenten een werkplek waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. Hoe we dat doen? Door onze doktersassistenten door en door te kennen. Zo kunnen ze onze opdrachtgevers ondersteunen op het vlak dat zij nodig hebben. Op die manier draag je bij aan de zorg en ontdek je waar jouw hart ligt. En dat leidt tot veel waardering. Van ons, van de opdrachtgevers en van de patiënt. En daar doe je het uiteindelijk voor.

Wat zou je willen in de toekomst? Die vraag kreeg ik toen begon. Lead Healthcare luistert altijd naar je behoeften.

Sterre - doktersassistente

Een hechte club zorgprofessionals 

Lead Healthcare bestaat uit zorgprofessionals uit verschillende disciplines. Van apothekersassistenten en apothekers tot artsen en verpleegkundigen. We werken niet in hetzelfde vakgebied, maar gaan wel voor hetzelfde doel: de best mogelijke zorg leveren.

Met elkaar gaan we voor die positieve impact, dus vieren we ook alle mooie momenten samen. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je collega’s kunt leren kennen. Van sushi-avondjes tot de Baking club, en ons jaarlijkse knalfeest. Alleen voor apothekers, samen met andere zorgverleners of met de hele club bij elkaar: je ervaart altijd de gezelligheid en steun van een hechte groep collega's. 

 

Echte interesse in jou

We zijn oprecht geïnteresseerd in jou. En dan bedoelen we niet alleen jou als doktersassistent, maar ook jou als persoon. Deel je ambities, dromen en doelen met ons. Alleen dan kunnen we een baan creëren die echt bij jou past. Zodat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Wij zetten ons volledig in om dat te bereiken. Work Happy!