World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Zorgprofessionals in de Gehandicaptenzorg

ZZP’ers in de zorg, bemiddeling & consultancy

In de gehandicaptenzorg werk je met kwetsbare doelgroepen. Dankbaar werk verrichten binnen woon- of werk locaties voor kind-, jeugd of volwassen met een beperking. Elke doelgroep kent haar eigen uitdagingen en zo ook de zorginstellingen. Onze gekwalificeerde zorgprofessionals en ZZP'ers uit ons netwerk staan klaar om de essentiele ondersteuning te bieden. Passende ondersteuning bij de benodigde zorg op de locatie. Bij personeelstekorten of hulpvragen voor de korte of lange termijn: we willen weten wat belangrijk is. Daar handelen we naar.

Op zoek naar gemotiveerde zorgprofessionals?

Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend een personeelstekort in de gehandicaptenzorg kan zijn. Onze zorgprofessionals hebben ervaring met diverse zorgsituaties en -uitdagingen, zoals bij kind- en jeugd, LVB, psychogeriatrische zorg, Intensieve zorg, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en één-op-één begeleiding. In woonvorm, dagbesteding of activiteiten- en werk begeleiding. Of het nu gaat om korte of langdurige inzet, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.  Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zorginstellingen met onze verschillende zorgprofessionals.  

Wij hebben ervaring met de volgende profielen zorgprofessionals in de sector gehandicaptenzorg:

 • begeleiders A, B & C, activiteiten begeleiders, begeleider dagbesteding, persoonlijk begeleiders, woonbegeleiders niveau 3 & 4, ambulant begeleiders, coördinerend begeleiders, pedagogisch medewerkers, begeleiders LVB, begeleiders Intensieve Zorg;

 • helpenden, helpenden plus, verzorgenden IG, verpleegkundigen mbo, verpleegkundigen hbo;

 • orthopedagogen, psychologen, basisartsen, artsen voor verstandelijk gehandicapten en specialisten ouderenzorg.

Zo kunnen wij altijd de geschikte zorgprofessional voor jouw specifieke opdracht vinden. Lead Healthcare voorziet in de invulling van ad-hoc dienstaanvragen en biedt tevens oplossingen voor langdurige inzet in opdrachten: wij zijn jouw betrouwbare zorgpartner.  

Onze zorgprofessionals geven de ondersteuning die jouw zorginstelling verdient

Flexibele inzet van zorgpersoneel in de gehandicaptenzorg

Onze zorgprofessionals zijn flexibel inzetbaar en bieden diverse ondersteuningsvormen voor jouw organisatie in de gehandicaptenzorg. Van het opvullen van diensten tot specialistische consultancy: wij vinden de juiste professional voor jouw zorgvraag.  

Jouw personele uitdagingen zijn onze dagelijkse bezigheid, waar we met plezier en energie aan werken. Onze planningsafdeling helpt bij ondersteuning op de in ad hoc situaties met het invullen van open diensten. Met de beschikbaarheid van de zorgprofessionals in loondienst en vanuit de beschikbaarheid van de ZZP’ers zoeken de planners een geslaagde match tussen het aanbod en vraag. Enkel de zorgprofessional met de gewenste kwalificatie wordt geplaatst. Wij beschouwen onszelf als een verlengstuk van jouw instelling voor gehandicaptenzorg als het gaat over de inzet van zorgpersoneel. We zijn als het ware een extra collega, zij het op afstand.   

Onze uitgebreide ervaring in het organiseren van flexibele personeelsinzet is van A tot Z. Tegelijkertijd zijn we een partner voor de langere termijn. We geven kennissessies, investeren in ontwikkeling en zorgen voor zoveel mogelijk blije mensen. Gericht zoeken wij naar een beschikbare zorgprofessional of latent werkzoekende vanuit vraag van zorginstellingen. Als partner zoeken we de samenwerking met derden om ervoor te zorgen dat we de zorgprofessionals goed leiden, opleiden en begeleiden naar nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Wij werken dagelijks met plezier en energie aan jouw personele uitdagingen   

Efficiënte planningsprocessen voor de gehandicaptenzorg 

Om goed aan te sluiten op jouw dagelijkse, wekelijkse en maandelijks planning hebben wij een team van ervaren planners. En bieden wij een volledig geautomatiseerd en efficiënt planningsproces, waarbij de planning, administratie en facturatie van de beschikbare zorgprofessionals volledig door ons wordt verzorgd. Via een online persoonlijke organisatie-omgeving krijgen geselecteerde medewerkers van jullie organisatie toegang tot onze portaal. Hiermee hebben zij direct inzage in alle noodzakelijke documenten. Uiteraard hebben jullie daarmee ook 24/7 toegang tot alle voortgang met betrekking tot de planning naast de personeelszaken.

Het is mogelijk om een API-koppeling, een soort digitale brug, te maken waardoor een efficiënt beheer van personeelszaken in de zorg mogelijk is. Door onze systemen te koppelen aan jouw systeem via een API-koppeling, verloopt het doorsturen van benodigde diensten automatisch naar ons systeem, zonder handmatige tussenkomst. We hebben al succesvolle API-koppelingen gerealiseerd met software zoals SDB Planning, Poolmanager, InPlanning (Intus) en ONS. Het effect hiervan is snellere communicatie, accurate planning en tijdswinst aan beide zijde van de planning.

Artsen in de gehandicaptenzorg: basisartsen en specialisten 

Lead Healthcare staat bekend om haar ondersteuning van basisartsen op weg naar specialisatie. Via ons doen zij uitgebreide ervaring op alvorens hun definitieve keuze te maken. Steeds meer basisartsen ontdekken hun passie voor de langdurige zorg door de ervaring die ze bij ons opdoen. Onze basisartsen verkennen de uitdagingen van multidisciplinaire, integrale medische zorg voor kwetsbare personen, wat resulteert in hun enthousiaste en gedreven inzet binnen jouw organisatie. 

Naast basisartsen, kunnen wij ook specialisten inzetten. Met hun afgeronde specialisatie brengen zij meer ervaring en kennis mee, wat jouw organisatie ten goede komt. Daarnaast fungeren zij ook als coach voor onze basisartsen. Bij Lead Healthcare streven we ernaar om zowel basisartsen als specialisten de benodigde ervaring en passie te bieden voor een succesvolle bijdrage aan jouw zorginstelling. 

Op zoek naar zorgpersoneel?

Goede zorgprofessionals vinden was nog nooit zo makkelijk. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij jouw zorginstelling kunnen ondersteunen.

Neem contact op

De juiste match tussen zorgpersoneel en zorginstellingen 

We streven ernaar om de perfecte match te maken tussen zorgprofessionals en zorginstellingen. Daarvoor selecteren wij onze zorgprofessionals zorgvuldig. Onze zorgprofessionals zijn gemotiveerd, gedreven en voortdurend in ontwikkeling. De inzet van onze zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg is nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften en zorgvraag. We gaan eerst met je in gesprek om jouw behoeften en doelstellingen beter te leren kennen. Daarna laten wij je kennis maken een aantal zorgprofessionals met de juiste kennis en ervaring voor de opdracht. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. 
 
Of het nu gaat om opdrachten, consultancy trajecten of personele ondersteuning, wij houden nauw contact gedurende de samenwerking. We evalueren regelmatig onze samenwerking, zowel met jouw organisatie als met de zorgprofessional. 

Zorgvuldige screening van ZZP’ers in de zorg

Bij Lead Healthcare staat kwaliteit van zorg voorop. Enkel na volledige screening en waarborgen van een erkend (volledig) zorgdiploma gaat een zorgprofessional via ons aan de slag. Wij voeren een grondige en geautomatiseerde pre-employment screening uit én wij leren elke ZZP’er persoonlijk kennen.   

Wij hanteren strikte criteria om ervoor te zorgen dat alleen gekwalificeerde ZZP'ers zich kunnen aansluiten. Onze screening omvat verschillende punten, waaronder de nodige werkervaring, vereiste diploma's, benodigde certificaten en het bezit van een geldig Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo waarborgen we bij Lead Healthcare de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze ZZP'ers voor een optimale zorgverlening.  

Kwalitatieve ZZP'ers in de GHZ

 • Relevante ervaring
 • Vereiste diploma's
 • Benodigde certificaten
 • Een geldig VOG

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

NBBU-Keurmerk

Lead Healthcare is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendondernemingen, de branchevereniging in de flexbranche. Wij dragen het keurmerk “Erkend Bemiddelaar” en worden jaarlijks geaudit. Wij volgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kwaliteit staat hoog bij ons het vaandel.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen je voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is jouw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorginstelling? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.