World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Flexibele zorgoplossingen voor de VVT-sector

EXTRA PERSONELE INZET WAAR EN WANNEER DAT NODIG IS

De sector Verpleeg-, Verzorgingshuizen, en Thuiszorg (VVT) heeft al jaren te maken met grote uitdagingen. Hoofdzakelijk worden deze uitdagingen veroorzaakt door krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende zorgvraag door de vergrijzing. Lead Healthcare begrijpt de verschillende behoeften en staat klaar om uw organisatie daar te ondersteunen waar dit het hardst nodig is: bij de inzet van extra zorgprofessionals.

Betrouwbare partner voor toegewijd zorgpersoneel

U bent bij ons aan het juiste adres voor inzet van zorgprofessionals op de korte of langere termijn. Bij Lead Healthcare weten we hoe uitdagend de inzet van personeel kan zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen zorgprofessionals in verschillende vakgebieden. Onze ruime ervaring in het leveren van gekwalificeerd personeel in de VVT zoals gastvrouwen/heren, helpenden, helpenden plus, verzorgenden ig, verzorgenden in de wijk, verpleegkundigen in de wijk (mbo V), hbo verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, begeleiders, specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, dialyse verpleegkundigen, wondverpleegkundigen en IT Consultants zorgt ervoor dat wij altijd de juiste zorgprofessional voor uw opdracht klaar hebben staan. De zorgprofessionals die via Lead Healthcare worden ingezet hebben kennis en ervaring met diverse ziektebeelden en zorgvragen: psychogeriatrie (PG), somatiek, revalidatie, thuiszorg, Korsakov, NAH en palliatieve zorg. U kunt dus altijd bij ons terecht.

Verlengstuk bij de inzet van zorgprofessionals

Wij zijn altijd persoonlijk én dichtbij. Bij iedere vraag staan wij voor u klaar en denken graag actief met u mee. Met onze zorgprofessionals ondersteunen we uw organisatie op diverse manieren. Dit kan in de vorm van diensten of langdurige opdrachten, maar ook voor specifieke zorgvragen, middels een consultancy opdracht. Wij zien onszelf als een verlengstuk van jullie organisatie bij de inzet van zorgpersoneel en andere zorgvragen. Eigenlijk een extra collega, op afstand. Uw personele uitdaging is ons dagelijkse werk en dat voeren wij met veel plezier en energie uit. Voor verschillende organisaties wordt Lead Healthcare als eerste/voorkeursleverancier ingezet. Wij hebben goede kennis van en ervaring met het van A tot Z organiseren van de gehele externe flexibele schil. U zet ons in als makelaar om het gehele proces rondom inhuur Personeel Niet In Loondienst (PNIL) op een professionele en kwalitatieve manier vorm te geven. Zo werkt u met Lead Healthcare volgens een Single Point of Contact (SPOC) en schakelt Lead Healthcare namens uw organisatie met andere aangesloten leveranciers. Zeer eenvoudig en tijdbesparend dus. 

Lead Healthcare ontzorgt door de inzet van kwalitatieve zorgprofessionals.

Ondersteuning van specialisten en basisartsen ouderengeneeskunde

Lead Healthcare staat erom bekend basisartsen te begeleiden op weg naar hun specialisatie. Zij doen eerst via ons veel en uitgebreide ervaring op, voor zij hun definitieve keuze maken voor een specialisatie. Er zijn steeds meer basisartsen die via ons ontdekken dat hun passie ligt bij de ouderenzorg. Onze basisartsen maken kennis met de uitdagingen die de multidisciplinaire, integrale medische zorg aan kwetsbare ouderen hen kan bieden, en u profiteert van de inzet van een enthousiaste en gemotiveerde basisarts binnen uw organisatie. Naast basisartsen bemiddelen wij ook specialisten ouderengeneeskunde. Zij hebben hun specialisatie al afgerond en brengen nog meer kennis mee.

Ondersteuning nodig?

Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen graag hoe wij uw organisatie ondersteunen. Wij denken graag met u mee en bieden een gepast advies op maat. Ook als de nood hoog is: onze zorgprofessionals zijn direct inzetbaar!

Neem contact op

Oplossingen op maat

Wij zetten alleen zorgprofessionals in die perfect passen bij uw organisatie. Dit betekent dat wij de inzet van een zorgprofessional zorgvuldig afstemmen op uw behoeften en zorgvraag. Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact.
We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met uw organisatie én de zorgprofessional.
U werkt dagelijks samen met een vaste contactpersonen van Lead Healthcare. Zij beschikken over de benodigde kennis en kunde en dragen zorg voor de planning, recruitment, accountmanagement en het financiële proces. Een vaste accountmanager voor uw organisatie zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken, werkwijzen en procedures op de juiste manier geborgd worden en geborgd blijven. 

Efficiënt en transparant planningsproces  

Lead Healthcare beschikt over een grote pool van ruim 2000 gediplomeerde en gekwalificeerde, professionele zelfstandigen. De planning, administratie en facturatie van onze professionals wordt volledig door ons ontzorgt. De door u aangewezen gebruikers binnen de organisatie ontvangen een login voor toegang tot de volledig persoonlijke organisatie-omgeving. Hierin volgt u real time en 24/7 alle voortgang rondom uw personeelszaken.

Wij bieden een volledig gedigitaliseerd planningssysteem met API-koppelingen voor een efficiënt beheer van personeelszaken. Om organisaties volledig te ontzorgen koppelen wij ons plansysteem aan dat van onze opdrachtgevers via een zogenoemde API-koppeling ofwel ‘digitale brug’. Dit zorgt ervoor dat u benodigde diensten automatisch naar ons systeem worden doorgeschoten; er komt geen handmatig werk meer bij kijken. Wij hebben al succesvolle API-koppelingen gerealiseerd met de software van SDB Planning, Poolmanager, InPlanning (Intus) en ONS.

Work Happy

Bij Lead Healthcare staat alles in het teken van werkgeluk. Wij zetten ons dagelijks in voor onze zorgprofessionals, zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En dat merk je aan onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een positieve houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. Ze doen net even meer.

NBBU-Keurmerk

Lead Healthcare is lid van de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendondernemingen, de branchevereniging in de flexbranche. Wij dragen het keurmerk “Erkend Bemiddelaar” en worden jaarlijks geaudit. Wij volgen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Kwaliteit staat hoog bij ons het vaandel.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.