World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Ontvang de waardering die je als verpleegkundige verdient

Vrijheid, uitdaging en begeleiding

Werken als verpleegkundige, je hebt er niet zomaar voor gekozen. Je hebt een hart voor het vak en doet er alles aan om de patiënt te voorzien van de beste zorg. Bij Lead Healthcare begrijpen we jouw passie en inzet. Wij hebben oog voor jou, zoals jij dat hebt voor de patiënt. Met oprechte aandacht, uitdagende opdrachten en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn we er voor jou. Wij zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt. Zo kan jij doen waar je écht blij van wordt: mensen helpen.

Wij zorgen voor jou:

  • Coaching en begeleiding door een teammanager die zelf ook verpleegkundige is.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris, een 13e maand en een leaseauto die ook privé gereden mag worden.
  • Een ontwikkelplan op maat om jouw groei te stimuleren.
  • Een werkplek waar je gezien wordt en jezelf kunt zijn.
  • Een hechte club verpleegkundigen met een hart voor de zorg.

Wat doet een verpleegkundige bij Lead Healthcare?

Jouw werk als verpleegkundige bij Lead Healthcare is divers en uitdagend. Je bent betrokken bij alle aspecten van de zorg voor patiënten, van directe zorgverlening tot coördinatie van zorg en educatie. Verpleegkundigen spelen een onschatbare rol in het ondersteunen en verbeteren van de gezondheid en het welzijn van individuen en dragen bij aan de algehele kwaliteit van de gezondheidszorg. Je toewijding en vaardigheden maakt je onmisbaar in het zorgteam.

Bij ons ga je niet zomaar naar een opdracht van onze opdrachtgevers. We beoordelen zorgvuldig welke verpleegkundige het beste past bij een opdracht. We kijken naar jouw ervaring, gekozen richting, ambitie en de zorgvraag van de opdrachtgever. Of je nu algemeen verpleegkundige, kinderverpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige bent, wij hebben een werkplek waar je blij van wordt. Want wij geloven dat een gelukkige verpleegkundige resulteert in de beste zorg.

Kwaliteiten van een verpleegkundige:

  • Een hart voor de zorg en een passie voor het helpen van mensen.
  • Uitstekende kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om te werken in verschillende omgevingen.
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
  • Empathie, geduld en respect voor de patiënten en hun families.

Oprechte interesse in jou

Bij Lead Healthcare zijn we benieuwd naar jou als persoon. We willen weten wat je dromen zijn en wat je drijft. Bij ons ben je geen nummer, maar gewoon jezelf. Want alleen door jou door en door te kennen, kunnen we ervoor zorgen dat jij met plezier aan de slag gaat. We zullen regelmatig vragen hoe het met je gaat, want als jij blij bent, zijn wij dat ook. Onze verpleegkundigen hebben elk hun eigen verhaal, maar één ding gemeen: hun hart gaat sneller kloppen van mensen helpen. Wil je meer weten over onze verpleegkundigen en hoe ze werken bij Lead Healthcare ervaren? Lees hun verhalen!

Lead Healthcare kijkt niet naar óf mijn wensen waargemaakt kunnen worden, maar hóe.

Britt - Verpleegkundige

Oog voor verpleegkundigen

Bij Lead Healthcare zorgen we voor de mensen die hard voor anderen zorgen. Wat heb jij nodig om een beter mens én verpleegkundige te worden? Wij geven je de waardering die je écht verdient. Met bemoedigende woorden, een leaseauto en een bovengemiddeld salaris. En om ervoor te zorgen dat je deze waardering ook ervaart op de werkvloer, gaan we samen op zoek naar een werkplek die past bij jouw kennis en ervaring.

Lees meer over onze verpleegkundige vacatures!