World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals
World-class Workplace | 17 jaar ervaring | 1000+ zorgprofessionals

Zelfstandig werken in de zorg zonder gedoe?

Sluit je aan als zzp'er bij Lead Healthcare

Ben je zzp’er in de zorg en ben je op zoek naar mooie opdrachten én gemak? Ontdek de voordelen van werken als zzp’er via Lead Healthcare. Wij bieden bemiddeling voor zelfstandige zorgprofessionals in heel Nederland, met de leukste opdrachtgevers. Bij ons kun je bijvoorbeeld aan de slag als zzp verpleegkundige, zzp verzorgende IG of helpende plus. Vind jouw volgende uitdagende opdracht en ga direct aan de slag als zzp’er in de zorg bij Lead Healthcare!

Voordelen voor zzp’ers in de zorg via Lead Healthcare:

 • Geen gedoe met facturatie, wij regelen het voor jou.
 • Uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.
 • Volledige vrijheid om je beschikbaarheid en rooster te bepalen.
 • Keuzevrijheid in de regio waarin je wilt werken.
 • Persoonlijk contact en ondersteuning.
 • Mogelijkheden voor bijscholing en professioneel advies om te groeien als zzp’er in de zorg.
 • Eenvoudige app voor het bekijken en accepteren van diensten én bijhouden van administratie.


Zelfstandig in de zorg

Steeds meer zorgprofessionals kiezen ervoor om als zzp’er in de zorg te werken. Bij Lead Healthcare begrijpen we waarom. Als zzp’er in de zorg heb je volledige controle over je opdrachten en planning: jij bepaalt welke zzp opdrachten in de zorg je aanneemt en je bepaalt je eigen rooster. Zzp in de zorg brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee, zoals het vinden van opdrachten en het bijhouden van je administratie.

Bij Lead Healthcare veranderen we dit. Met ons uitgebreide netwerk van zorgopdrachtgevers in heel Nederland, vinden wij de juiste uitdagende opdracht die past bij jouw passie voor zorg.Via onze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig de diensten kiezen die passen bij jouw planning.

2000+

zzp'ers

100+

opdrachtgevers

8,4

beoordeling door onze zzp'ers

17+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgverleners

Onderdeel van ons team

Bij Lead Healthcare sta je er nooit alleen voor. We hechten waarde aan persoonlijk contact en staan elke dag voor je klaar. Je maakt deel uit van ons team van zorgprofessionals en met elkaar werken we aan verschillende zorgtaken en diensten. Dat kan bij verschillende opdrachtgevers, zoals zorginstellingen of in de thuiszorg.

Ontzorging in het facturatieproces

Wij maken het jou als zzp’er in de zorg zo makkelijk mogelijk. Via onze handige app kun je eenvoudig openstaande diensten accepteren, jouw gewerkte uren invoeren, je geplande diensten inzien en je agenda bekijken. Wij regelen ook de facturatie en geven advies waar nodig. Onze opdrachtgevers betalen jou rechtstreeks, waardoor jouw dienstverlening BTW-vrijgesteld is.

Meerdere opdrachtgevers

Als zzp’er in de zorg dien je te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst voor ondernemerschap, waaronder werken voor meerdere opdrachtgevers. Bij Lead Healthcare kun je gemakkelijk bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Er zijn geen strikte regels voor het aantal opdrachtgevers, maar wij adviseren onze zzp’ers om minimaal bij twee tot drie opdrachtgevers uren te maken. Hiervoor voorkom je problemen met de Belastingdienst en kun jij zorgeloos aan het werk als zzp’er in de zorg.

Wij willen dat jij met plezier naar je opdracht gaat.

Cursussen en trainingen

Bij Lead Healthcare begrijpen we dat bijscholing belangrijk is. Daarom hebben we een samenwerking met ISZA-scholingen, die trainingen en cursussen speciaal voor zorgprofessionals aanbiedt. Als zzp’er in de zorg profiteer je van 10% korting op het scholingsaanbod.

Naast BHV-cursussen bieden we nu ook bijscholingen aan voor niveau 2, 3 en 4.

 • BHV Basis: €129 ex BTW (normaal €169)

 • BHV Herhaling: €117 ex BTW (normaal €129)

 • Voorbehouden handelingen: €240 (vrij van BTW) (normaal €319)

 • Bijscholing Niveau 2 / 2+: €220 (vrij van BTW) (normaal €280)

Bekijk de data en locaties hier en meld je aan.

Let op: Vanaf 1 september is geldig BHV-certificaat vereist voor VIG of VPK-functies.

Download onze app

Eenvoudig diensten en opdrachten bekijken én accepteren, gewerkte uren registreren, facturen opstellen en verzenden, urenstaten bekijken en de agenda inzien. De Lead ZZP app is gekoppeld aan ons systeem waardoor informatie altijd up-to-date is, via een overzichtelijk dashboard. Bovendien komen belangrijke meldingen, zoals nieuw beschikbare opdrachten of wijzigingen, via een push melding binnen op je telefoon.

Service fee bij zzp
We rekenen geen inschrijfkosten en berekenen géén fee waarin je een percentage van je omzet moet afstaan. Wij vragen een service fee van 59,- excl. btw per maand voor onze dienstverlening in de maanden waarin je via ons hebt gewerkt. Voor deze vergoeding bieden we jou een divers aanbod van nieuwe diensten en opdrachten én altijd persoonlijk contact met een toegewijde contactpersoon.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wij werken met een groot aantal interessante opdrachtgevers. Zij richten zich allemaal op dienstverlening in de ouderenzorg.